26 Nisan 2024, Cuma

Herkes yüzünü protokole döndü

Herkes yüzünü protokole döndü

Ali Koç, derbi mağlubiyeti sonrası tribünde gördüklerine inanamadı! Herkes yüzünü protokole döndü

 

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe'de birçok taraftar maçın bitiş düdüğüyle birlikte, Başkan Ali Koç'a tepki gösterdi. Taraftarlar yüzünü protokole dönerek, Koç'u eleştirirken kısa süreli gerginlik de yaşandı. Ali Koç'un tepkiler sonrası yaşadığı şaşkınlık yüzüne yansıdı. Gerginlik çok büyümeden sona erdi.

 

Zirve yarışında ağır yara alan Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından ise sarı-lacivertli taraftarlar skora tepki gösterdi.

 

ALİ KOÇ'A TEPKİ

Fenerbahçe taraftarının bir bölümü protokolde maçı izleyen Başkan Ali Koç'a dönerek tepki gösterdi. Yaşananlar sonrası bazı taraftarlar ve Koç arasında gerilim yaşanırken olaylar çok büyümeden yatıştırıldı.

 

FENERBAHÇE 4 PUAN GERİYE DÜŞTÜ

Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Sarı-lacivertliler, liderlik mücadelesinde ezeli rakibinin 4 puan gerisine düştü.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.