19 Nisan 2024, Cuma

Her yer yıkıldı, benim binam mı mesele?

Her yer yıkıldı, benim binam mı mesele?

Hatay'da yıkılan 3 yıllık binanın müteahhidi konuştu: Her yer yıkıldı, benim binam mı mesele?

 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle Hatay'da yerle bir olan 3 yıllık Güçlü Bahçe City'nin müteahhidi suskunluğunu bozdu. Depremin atom bombaları etkisinde olduğunu ifade eden müteahhit, "Her yer yıkıldı, benim binam mı mesele? Bana binayı soramazsınız" dedi.

 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremle büyük yıkım yaşanan bölgede, henüz daha yeni yapılan binaların da yıkılması büyük soru işareti doğurdu.

GÖRKEMLİ AÇILIŞI GÜNDEM OLMUŞTU

En çok yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da 2019'da tamamlanarak açılışı yapılan ve depremle yerle bir olan Güçlü Bahçe City, sosyal medyanın da gündemine oturdu. Açılışında Guinness rekoru için başvuru yaptıkları dev makas ile de çok konuşulan sitenin, inşaatının Ser-Al İnşaat tarafından yapıldığı öğrenildi.

 

"BENİM BİNAM MI MESELE?"

Firmanın sahibi olan Servet Altaş, Sözcü'ye açıklamalarda bulunarak, "Burada atom bombaları etkisinde deprem oldu, her yer yıkıldı, benim binam mı mesele? Bana binayı soramazsınız" dedi.

3 MİLYONA SATIŞA SUNMUŞLAR

Öte yandan Ser-Al İnşaat'ın kentte yaptığı Venüs Gold ve Mars sitesinde de yıkımlar yaşandığı öne sürüldü. Emlak sitesinde yer alan bir ilanda ise, yerle bir olan sitedeki evlerin yaklaşık 3 milyon liraya satışa sunulduğu ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları sitenin son halini paylaşarak "Al sana Güçlü Bahçe City. Çok güçlüymüş." yorumunu yaptı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.