25 Nisan 2024, Perşembe

Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak

Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak

Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da depremde can veren KKTC'li öğrencilerin ailelerini ziyaret edecek: Hayatımızın en zor günlerinden biri olacak

 

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da depremde yıkılan Isias Otel'de hayatını kaybeden KKTC'li öğrencilerin ailelerini ziyaret edecek. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel'de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC'ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak" dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile KKTC'ye gitti. Adıyaman'da depremde yıkılan Isias Otel'de hayatını kaybeden KKTC'li öğrencilerin ailelerini ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

 

"HAYATIMIZIN EN ZOR GÜNÜ OLACAK"

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel'de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC'ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.