28 Mart 2024, Perşembe

GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU ZİYARETİ

GÜVENÇ’TEN TÜRKOĞLU ZİYARETİ

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Türkoğlu’nda bir dizi ziyaretlerde bulundu.


TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ilk olarak Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Ardından; TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, Mahir Ünal Caddesi üzerinde bulunan İsmail Orçan’a ait ''Türkoğlu Et Pazarı Lezzet Lokantası" ünvanlı iş yerinin açılış programına katıldılar.

Daha sonra; Belediye Başkanlarının ilçeye kazandırmış olduğu Millet Meydanının 2.Etabını ardından ise Millet Meydanında kurulan Yöresel Çarşıyı ziyaret ederek, esnaflara hayırlı bereketli kazançlar dilediler.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

İstişare toplantısından sonra TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş ile birlikte, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Burak Keser'i makamında ziyaret ettiler.

Son olarak; Türkiye'nin önemli yatırımcılarından olan iş adamı Hüssam Eddin Tatari'ye ait TATARI & PARTNERS boya ve tekstil fabrikasını ziyaret ettiler.

Bir dizi ziyaretlerde bulunan TBMM İçişleri Komisyon Başkanımız AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç; “Türkoğlu İlçe ve Belediye Başkanlarımızın davetiyle Türkoğlu’ndayız. Muhtarlarımızla birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptık. 2022 yılında yaptıklarımız ve 2023 yılına yatırım programlarımız. Memnuniyetle gördüm ki muhtarlarımız, vatandaşlarımız iktidarımızdan, Cumhurbaşkanımızdan, Belediyemizden memnunlar bunun mutluluğunu gördük. Talepleri toparladık, öne çıkan problem, tapu problemi, her seferinde gündeme getiriliyor. Şekeroba’yla, Beyoğlu’nun doğal gaza kavuşturulması konusunda söz aldık. Önümüzdeki haftada kendisini ziyaret edip çalışma programı hakkında detayları görüşeceğiz. Hayırlı olsun. Biz Türkoğlu’nu seviyoruz. Türkoğlu Maraş’ımızın yükselen değeri yeni metropol ilçesi bu vesileyle bütün vatandaşlarımızı saygı muhabbetle selamlıyorum.

Nazik ev sahiplikleri için değerli İlçe Başkanıma, değerli Belediye Başkanıma, İl Yönetimindeki kıymetli arkadaşlarımıza ve koordinatörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de gene Türkoğlu’nda Fabrikası bulunan değerli Suriye’li iş adamı istihdam sağlayan Hüssam Eddin Tatari Beyi de ziyaret ettik. Ondan da istifade ettik. İlçenin ekonomik durumu, son gelişen asgari ücretin durumu, tekstil sektörünün sorunlarıyla ilgili bir değerlendirme de bulunduk. Onda da şehrimize yaptığı katkılar, ödediği vergiler, sağladığı istihdam için teşekkür ediyorum. ”diyerek konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Güzel bir muhtarlar ofisi kurduk. Bu bir çok ilçede yok. sizlere verdiğimiz değerdir. Türkoğlu ilçemiz değerli muhtarlarımızla beraber büyüyor, gelişiyor, kalkınıyor. Hizmetlerimizi gece gündüz demeden yapıyoruz. Bu senede büyük oranda yol çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki yıl seçim yılı, halkınıza vermiş olduğunuz sözleri fazlasıyla yerine getireceğimiz çalışmaları yapacağız.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç Türkoğlu Kahramanmaraş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.