28 Mart 2024, Perşembe

Görevden dönen komiser, şehit oldu

Görevden dönen komiser, şehit oldu

Muğla'da sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybederek tarlaya yuvarlanan otomobildeki 2 komiserden Ekrem Uyar şehit oldu, Yunus Üstün ise yaralandı. 29 yaşlarındaki Uyar ve Üstün'ün görevden döndükleri öğrenildi.

Milas-Yatağan kara yolunda saat 04.00 sıralarında, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli komiser Yunus Üstün'ün bilinmeyen nedenle kontrolünü kaybettiği otomobil, tarlaya yuvarlandı.

 

ŞEHİT OLDU

Kazada, komiser Yunus Üstün yaralanırken, yanındaki komiser Ekrem Uyar ise şehit oldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yunus Üstün, ambulansla Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstün'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

 

Komiser Ekrem Uyar'ın cenazesi ise Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bodrum Muğla 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.