20 Nisan 2024, Cumartesi

Google, Hangouts hizmetini tamamen durdurdu

Google, Hangouts hizmetini tamamen durdurdu

Google hizmetlerini birer birer durdurmaya devam ediyor. Teknoloji devi, oyun servisi Stadia'nın ardından Hangouts'u da tamamen durdurdu. Google Chat'in Hangouts'un yerine geçeceği belirtildi.

Bazı hizmet ya da servislerini kapatma yoluna giden Google, Hangouts'la ilgili kararını da verdi. Değişim geçiren Hangouts, Google Chat halini aldı.

 

HANGOUTS TAMAMEN KAPATILDI

"Chat, tüm kullanıcılar için klasik Hangouts'un yerini alıyor" açıklamasında bulunan Google, hizmeti 2 Kasım itibarıyla tamamen bitirdi.

 

SOHBETLER OTOMATİK OLARAK GOOGLE CHAT'E GEÇTİ

Google, Hangouts tarafındaki konuşmaları otomatik olarak Chat'e geçirdi. Böylece Hanoguts kullanıcılarının sohbet geçmişini taşıması için ekstra bir şey yapmasına gerek kalmadı. Ayrıca Google Chat, mesajlarla daha fazlasını yapmaya, emojiler kullanarak mesajlara tepki vermeye, zamandan tasarruf sağlayan akıllı yanıtları kullanmaya olanak sağlıyor.

 

DAHA ÖNCE STADİA KAPANMIŞTI, SIRADA STREET VİEWS VAR!

Öte yandan Google, daha önce de oyun servisi Stadia'yı kapatma kararı almıştı. Street Vievs uygulamasının da 2023 yılında tamamen kapatılacağı belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Google Teknoloji Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.