28 Mart 2024, Perşembe

Genç kızları cinsel ilişkiye zorluyordu

Genç kızları cinsel ilişkiye zorluyordu

Konya'da farklı kişilerin kimlikleriyle günlük daire kiralayarak genç kızları cinsel ilişkiye zorladığı tespit edilen kadın yakalandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan kadının cinsel istismar, fuhşa teşvik, aracılık, yer temini, fuhşa zorlama ve daha birçok suçtan toplamda 36 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.


 

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 7 ayrı daireyi farklı kişilerin kimliklerini kullanarak kiralayan ve bu dairelerde kadınlara şiddet uygulayarak zorla alıkoyup fuhuş yaptıran bir şahsın olduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

 

Ev kiralayıp genç kızları cinsel ilişkiye zorlayan kadın tutuklandı! Daha neler neler yapmış

36 SUÇ KAYDI VAR

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde şahsın, cinsel istismar, fuhşa teşvik, aracılık, yer temini, fuhşa zorlama ve daha birçok suçtan toplamda 36 adet suç kaydı olan ve 2 ayrı mühür bozma suçundan aranması olan F.A. (27) adlı kadın olduğu tespit edildi.

 

Ev kiralayıp genç kızları cinsel ilişkiye zorlayan kadın tutuklandı! Daha neler neler yapmış

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ahlak Büro Amirliği ekiplerince ikamet adresi tespit edilen F.A. yakalanarak gözaltına alındı. 'Fuhşa teşvik, aracılık, yer temini veya zorlama, başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması, resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyan suçlarında' gözaltına alınan F.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Konya 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.