19 Nisan 2024, Cuma

Gazını kavanozlayıp satarken canından oluyordu!

Gazını kavanozlayıp satarken canından oluyordu!

Gazını kavanozlara koyarak hayranlarına sattığını itiraf eden Stephanie Matto, gelen yoğun taleplere yetişmek isterken hastanelik olmuştu. Matto artık bu işi yapmayacağını açıklayıp yeni mesleği hakkında bilgiler verdi. Matto, gazını satmak isteyenlere öğretmenlik yapacağını söyledi.

Stephanie Matto, bekarların aşkı bulmak için yeni bir partnerle 90 gün geçirdikleri bir yarışma olan 90 Day Fiance'da göründüğünde ün kazandı.

Programda ünlendikten sonra kendisine ait bir OnlyFans hesabı oluşturan Matto, hayranlarının istekleri doğrultusunda gazını çıkartarak kavanozlara koyduğunu açıklamıştı.

Kendisinin ürettiği işi sayesinde aylık 147 bin sterlin (2 milyon 869 bin TL) kazandığını itiraf eden Matto, gazının kokusunu değiştirmek için yaptığı özel diyet nedeniyle hastanelik olmuştu.

Kalp krizine benzeyen semptomlar göstererek hastaneye kaldırılan model, kariyerinden emekli olmak zorunda kalmıştı.

Emekliye ayrıldıktan sonra hayranlarına fenomenlik konusunda eğitim verdiği bir platform kurduğunu açıklayan Matto, "Ticari sırları paylaşmayı umursamıyorum. Bilgiyi paylaşmayı seviyorum. Ticari amaç gütmüyorum. Sadece kişilerin yaratıcılıkları söz konusu olduğunda onlara yardımcı olmak istiyorum" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Gazını kavanozlayıp satarken canından oluyordu! Yeni mesleği de bir önceki kadar ilginç

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.