19 Nisan 2024, Cuma

Galatasaray taraftarını üzecek haber!

Galatasaray taraftarını üzecek haber!

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera'ya Fransa Ligi'nden talip çıktı. Deneyimli bir kaleci transfer etmek isteyen Rennes, Muslera için nabız yokladı. 36 yaşındaki kalecinin 2 milyon euro düzeyinde bir bonservisle kadroya katılabileceği aktarıldı.

 

Galatasaray'ın uzun yıllardır kalesini koruyan ve taraftarın sevgilisi haline gelen Muslera'ya, Fransa Ligue 1 ekibi Rennes talip oldu. Geçtiğimiz sezon transfer ettikleri milli kaleci Doğan Alemdar'ın gelişimine de katkı sağlayacak tecrübeli bir kaleci arayışına giren Rennes, Galatasaray'a teklif sunmaya hazırlanıyor. Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan 36 yaşındaki kalecinin 2 milyon euro düzeyinde bir bonservisle kadroya katılabileceği aktarıldı.

 

 

LİSTENİN İLK SIRASINDA

Romain Goyat'ın haberine göre, Rennes'in kaleci transfer listesinin ilk sırasında Uruguaylı yıldız Fernando Muslera bulunuyor. Diğer adaylar ise Yann Sommer ve Steve Mandanda.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Galatasaray taraftarını üzecek haber! Fernando Muslera'ya Fransa Ligi'nden talip

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.