18 Nisan 2024, Perşembe

Futbol dünyasını sarsan haber!

Futbol dünyasını sarsan haber!

Belçika futbolunun önde gelen 123 yıllık kulübü Cercle Brugge'ün 28 yaşındaki kalecisi Miguel Van Damme hayatını kaybetti. Lösemiyle mücadele eden 28 yaşındaki kaleci, bugün hayata gözlerini yumdu. Ardında bıraktığı fotoğraflar yürek dağladı.

Futbol dünyası Miguel Van Damme'dan gelen haberle yıkıldı. Belçika ekibi Cercle Brugge'ün kalecisi Van Damme hayatını kaybetti.

LÖSEMİYLE SAVAŞTI

Bir süredir lösemiyle mücadele eden Van Damme hayata gözlerini yumdu. 28 yaşındaki kalecinin vefatı Belçika futbolunu derinden sarstı. Maçlarda bir dakikalık saygı duruşu planlanıyor.

"SON DERECE ZOR"

Kulüpten yapılan açıklamada, "İşlerin bir süredir iyi gitmediğini bilsek de hissettiklerimizi anlatmaya kelimeler yetmez. Cercle Brugge'ün yaklaşık 123 yıllık tarihinde son derece zor bir gün" ifadeleri yer aldı.

 

GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

Van Damme, ağustos ayında eşiyle birlikte maça gelip tribünlerden destek almıştı. Van Damme ve eşi gözyaşlarıyla tribünlere karşılık vermişti. O veda Damme'ın yeşil zemine çıktığı gün oldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Futbol dünyasını sarsan haber! C.Brugge'ün kalecisi Van Damme hayatını kaybetti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.