29 Mart 2024, Cuma

FT Antalyaspor, takım kaptanı Nuri Şahin'e emanet

FT Antalyaspor, takım kaptanı Nuri Şahin'e emanet

FT Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, Ersun Yanal’dan boşalan teknik direktörlük görevine, futbol sorumlusu takım kaptanı 33 yaşındaki Nuri Şahin’in getirildiğini açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor'da teknik direktörlüğe aynı zamanda aktif kariyerine devam eden kaptan Nuri Şahin'in getirildiği duyuruldu.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Adnan Başkan, takımın tecrübeli futbolcularından takım kaptanın Nuri Şahin'in futbol sorumlusu olduğunu duyurdu.

Başkan, Nuri Şahin ile 5 yıllık bir anlaşma sağladıklarını futbola devam edip etmeme kararının kendi takdirinde olduğunu bildirdi.

Başkan, anlaşmanın Antalyaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bu kararın ardından Nuri Şahin'in ilk antrenmanına çıktı. O kareler sosyal medya hesabından paylaşıldı. Kararın futbolculara bildirilirken, karede Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu görüldü.

2020 yılında Antalyaspor'a transfer olan tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor. 33 yaşındaki oyuncu, kırmızı beyazlı formayla çıktığı 50 maçta 4 asist kaydetti.

İsa Akar

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

FT Antalyaspor takım kaptanı Nuri Şahin'e emanet

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.