19 Nisan 2024, Cuma

 Fikret Orman: 'Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum'

 Fikret Orman: 'Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum'

Siyah-Beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında kulüpteki görevini tamamlamayı düşündüğünü söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüpteki görevini tamamlamayı düşündüğünü söyledi. "Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var" diyen Orman, yarın olağanüstü toplanacaklarını belirtti.

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

 

"Aileme ve bana sosyal medya üzerinden hakaretler ediliyor. Ben Beşiktaş'a faydam olsun diye çalıştım. Kavgam Beşiktaş ile alakalıydı. Bütün bunları Beşiktaş için yaptım. Bankalarla yapılan anlaşma ben olmasam zor yapılabilirdi. Camia bütünlüğünü sağlayamadım. Yapmayın etmeyin diye çok mücadele ettim. Bunu yorgunluk olarak algılamayın ama kırgın ve üzgünüm. Ne yaptım ben? Ne kötülük yaptım? Dünyanın her tarafında Beşiktaş için çalışırken namusumuzla sorgulanır hale geldik. Beşiktaş'ta kan değişikliğine ihtiyaç var. Mevcudiyetimin Beşiktaş'a zarar verdiğini görüyorum. Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum. Olağanüstü genel kurula gideceğiz. Yarın Beşiktaş Yönetimi'ni olağanüstü toplayacağım. Benim mevcudiyetim sanki Beşiktaş'ta bir problemmiş gibi. Benim Beşiktaş'tan 100 liralık bir menfaatimi olmadı. Sadece işimi yaptım, sadece Beşiktaş'a hizmet ettim."

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Fikret Orman: 'Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.