23 Nisan 2024, Salı

EYT kuyruğu bakanlığı harekete geçirdi!

EYT kuyruğu bakanlığı harekete geçirdi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjde sonrası SGK kapılarında oluşan EYT yoğunluğuna çare olmak adına bir video yayınladı. Bakanlığın yayınladığı videoda eksik günler için borçlanma başvurusu ve takibi de dahil olmak üzere tüm EYT işlemlerinin e-Devlet üzerinden de SGK'ya gitmeden yapılabileceği ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusunda yapılan düzenlemeye ilişkin açıklamasının ardından, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) önlerinde yoğunluk oluştu.

 

KAPILARDA OLUŞAN KUYRUK SONRASI VİDEO YAYINLANDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, oluşan kuyruk sonrası, işlemlerin e-Devlet üzerinden de yapılabileceğini anlatan bir video yayınladı.

 

E-DEVLET ÜZERİNDEN İŞLEM YAPILABİLİYOR

Buna göre vatandaşlar, SGK'ya gitmeden evde, cepte, internette, 7/24, istediği anda, istediği yerde e-Devlet'te işlem yapabiliyor.

 

BORÇLANMA BAŞVURUSU VE TAKİBİ DE MÜMKÜN

e-Devlet platformu üzerinden hizmet süreleri görülebiliyor, eksik günler için borçlanma başvurusu ve takibi yapılabiliyor. Emeklilik başvuruları da yine e-Devlet üzerinden

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

E-Devlet EYT Ekonomi Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.