29 Mart 2024, Cuma

Evinden indi, milyonluk aracının lastiklerini kontrol edince başından aşağı kaynar sular döküldü

Evinden indi, milyonluk aracının lastiklerini kontrol edince başından aşağı kaynar sular döküldü

Kahramanmaraş'ta ikamet eden İbrahim Koca isimli vatandaş, evinden çıktıktan sonra milyon liralık değerde olan aracına binmek istedi. Ancak aracının lastiklerinin patladığını fark eden Koca, hepsine bıçak saplandığını görünce hayatının şokunu yaşadı. Araçtaki toplam zarar ise 28 bin TL.

Kahramanmaraş Boğaziçi Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Sabah işe gitmek için apartmandan çıkan İbrahim Koca, aracının lastiklerinin havasının inmiş olduğunu fark etti. Koca, lastikleri incelendiğinde kesildiğini görüp polis merkezine gidip şikayetçi oldu.

"KİMSE İLE BİR HUSUMETİMİZ YOK"

Kimseyle herhangi bir husumeti olmadığını belirten İbrahim Koca, "Sabaha karşı site bahçesine yaklaşan otomobilden inen bir kişi, aracın 4 lastiğini defalarca bıçaklayıp kaçıyor. Lastikleri de daha yeni almıştık. Almanya'da takılıp buraya geldi. Sadece 3 bin 500 kilometre yol yapmış lastikler" dedi.

"ZARARIMIZ 28 BİN TL"

Zararı hakkında da bilgi veren Koca, "Lastiklerin tanesi 7 bin lira ve zararımız 28 bin lira. Hiç kimseyle bir husumetimiz yok ve kimler tarafından yapıldığını bilmiyoruz. Bunun bir an önce emniyet tarafından çözülmesini ve yapan kişinin yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Evinden indi milyonluk aracının lastiklerini kontrol edince başından aşağı kaynar sular döküldü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.