20 Nisan 2024, Cumartesi

Eşini 2 gün boyunca eve kilitleyip darbeden müdür vekili görevden alındı

Eşini 2 gün boyunca eve kilitleyip darbeden müdür vekili görevden alındı

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sabahattin Parlak, iddiaya göre eşini 2 gün boyunca eve kilitleyerek fiziksel şiddet uyguladı. Bir fırsatını bularak kilitli olduğu odadan çıkmayı başaran eşi, durumu polise bildirdi. Parlak hakkında idari soruşturma başlatılarak açığa alındı.

Düzce'de meydana gelen olayda İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Sabahattin Parlak, eşi M.P ile tartıştı. Parlak, iddiaya göre darbettiği eşine 2 gün boyunca evde fiziksel şiddet uyguladı. Bir fırsatını bularak evde kilitli olduğu odadan çıkmayı başaran M.P., bugün durumu polise bildirdi.

 

GÖREVDEN ALINDI

M.P.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Sabahattin Parlak'a uzaklaştırma cezası verilerek, hakkında soruşturma başlatıldı. Düzce Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili hakkında idari soruşturma başlatarak, açığa aldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Düzce 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.