18 Nisan 2024, Perşembe

Ermenistan-Azerbaycan sınırında 7 Azerbaycan askeri şehit oldu

Ermenistan-Azerbaycan sınırında 7 Azerbaycan askeri şehit oldu

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşanan çatışmalarda 7 Azerbaycan askerinin şehit olduğunu duyurdu.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 16 Kasım'da Ermenistan-Azerbaycan sınırında Ermenistan askerlerinin provokasyonları önlemek için Azerbaycan ordusunun sınırda yürüttüğü operasyonlar sırasında 7 Azerbaycan askerlerinin şehit olduğu, 10 askerin ise yaralandığı bildirildi. Bakanlık yetkilileri operasyonlarda şehit olan Teğmen Ümüd Niftaliyev, Orhan Cabbarov, Çavuş Natig Aliyev, Elçin Ağayev, Elmin Alizade, Elçin Aliyev, Murad Halilov isimli askerlerin ailesi ile yakınlarına taziye dileklerini iletti.

 

Açıklamada, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki durumun 16 Kasım akşamından bu yana sakinliğini koruduğunu ve bölgenin Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu belirtildi. Bakanlık, Ermenistan'ın yol açtığı gerilim ve çatışmaların sorumluluğunun tamamen Ermenistan'ın askeri-politik liderliğinde olduğunu aktardı.

 

Kamil Nadirli

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Ermenistan-Azerbaycan sınırında 7 Azerbaycan askeri şehit oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.