16 Nisan 2024, Salı

Enkaz altından 54 saat sonra kurtarılan engelli kız: Gelmiyorum, uyuyacağım

Enkaz altından 54 saat sonra kurtarılan engelli kız: Gelmiyorum, uyuyacağım

Hatay'da deprem sonrası yıkılan binanın enkazı altında kalan 16 yaşındaki engelli kız, 54 saat sonra göçük altında kendisine ulaşan arama kurtarma ekiplerine, "Gelmeyeceğim, uyuyacağım" dedi. Genç kız ekiplerin yardımıyla enkazdan sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında Hatay'da birçok bina yerle bir olurken bölgeye arama kurtarma ve yardım ekipleri ulaşmaya devam ediyor.

 

"UYUYACAĞIM"

Kentte yıkılan binaların birinin enkazı altında bir genç kızın söyledikleri ise şaşırttı. 5 kişilik Suriyeli ailenin 16 yaşındaki engelli kızı Fatma, kendisini kurtarmak isteyen ekiplere, "Gelmeyeceğim, uyuyacağım" dedi.

 

AİLESİ HAYATINI KAYBETMİŞ

Sağlıklı şekilde enkazdan çıkarılan kız ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kızın babası annesi ve bir kardeşinin depremde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Esenyurt Belediyesi Hatay 3. Sayfa Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.