20 Nisan 2024, Cumartesi

Dünya üzerinde böyle bir güvercine hiç rastlamadım

Dünya üzerinde böyle bir güvercine hiç rastlamadım

İngiltere'nin Lancashire kentinde annesinin evinde oturan kadın, pencereden baktığında gözlerine inanamadı. Çünkü karşıda pespembe bir güvercin vardı. Güvercini görüntüleyen kadın, sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafa kısa süre içerisinde, "Dünyada böyle bir güvercin hiç görmedik" şeklinde yorumlar geldi.

Türkiye'de de güvercinlere olan ilgi geniş kesimler tarafından biliniyor. Ancak güvercinlerle ilgili haber bu kez İngiltere'den geldi. Lancashire kentinde annesinin evine ziyarete giden 37 yaşındaki Kelly Lunney adlı kadın, pencereden baktığında gözlerine inanamadı.

KENDİSİNİ HEMEN FARK ETTİRİYORDU

Çünkü kadının baktığı yerde pembe pembe parlayan bir güvercin vardı. Önce güvercinin boyanmış olduğunu düşündü fakat kamerayı yakınlaştırdıktan sonra üzerindekinin boya olmadığını gördü.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Lunney, bu ilginç güvercini hemen kayda aldı. Pembe güvercinin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan kadının gönderisine kısa süre içerisinde çok sayıda yorum geldi.

"DÜNYADA SADECE 500 TANE VAR"

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Dünya üzerinde hiç böyle bir güvercine rastlamadık" yorumları yaparken, bazı sosyal medya kullanıcıları da güvercinin türü hakkında bilgi verdi. Kullanıcılar bu güvercinin dünyada sadece 500 tane kalan Mauritius'a özgü bir Nesoenas Mayeri olduğunu öne sürdü.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Genç kadın pencereden görüntüledi: Dünya üzerinde böyle bir güvercine hiç rastlamadım

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.