19 Nisan 2024, Cuma

Dünya ile bağlantısı olmayan kabile

Dünya ile bağlantısı olmayan kabile

Avustralya'da Youtube yayınları yapan Brodie Moss adlı adam, Kwakéa Adası'nda dünya ile bağlantısı olmayan kabileyi ziyaret etti. Kabile üyelerinin kendisine karşı saldırıya geçmesini bekleyen Brodie Moss, üyelerin kendisine büyük ilgi göstermesi nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Ayrıca adada bir beyaz adam yaşadığını fark eden Youtuber, hayretler içinde kaldı.

Dünya ile bağlantısı olmayan kabilelerin hayatlarını nasıl sürdürdükleri çok merak ediliyor. Avustralya'da Youtube yayınları yapan Brodie Moss ise bu soruya ışık tutmak adına dünya ile bağlantısı olmayan kabile üyelerini ziyaret etti.

 

SADECE 1 TANE BEYAZ ADAM YAŞIYOR

Brodie Moss, Kwakéa Adası'nı ziyaret etti ve yolculuğunu kayda aldığı bir video yükledi. Moss'un bahsettiğine göre, adadan kabile üyelerinden farklı olarak sadece Brett isimli beyaz bir adam yaşıyordu. O da büyükbabasının savaştan sonra yerel halktan orada kalma izni almasının ardından adada yaşıyordu.

TEDİRGİNLİĞİ BOŞA ÇIKTI

Moss'un paylaştığı görüntülerde, belki de ilk kez Brett ve kendileri dışında bir insan gören kabile üyelerinin her şeyi yapabileceği o yüzden dikkatli olmaya çabaladıkları görülüyordu. Ancak kabile üyeleri, tam tersine onları büyük bir heyecanla karşıladılar. Yol boyunca Youtuber ve kameramanı ellerinden çekiştirerek kamplarına götüren ada sakinleri neşe içinde dans ederek ikiliyi kabile liderinin yanına götürdüler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Avustralya Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.