29 Mart 2024, Cuma

Dünya devine imza attı!

Dünya devine imza attı!

Kulüp bulamazken dünya devine imza attı! Eski Beşiktaşlı Karius'un yeni takımı yok artık dedirtti

 

Dünyanın en zengin takımlarından Newcastle United, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman kaleci Karius'la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Bu sezon hiçbir mücadelede görev almayan 29 yaşındaki kaleci ile imzalanan sözleşme futbol dünyasını şaşırttı.

 

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United, Alman kaleci Loris Karius'la sözleşme imzaladı. Bu sezon Premier Lig'de zirve yarışına ortak olan Newcastle United, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman kaleci Karius'un sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattığını açıkladı.

BU SEZON FORMA GİYEMEDİ

29 yaşındaki kaleci, 2020-2021 sezonundan beri herhangi bir resmi karşılaşmaya çıkmadı. Son olarak Almanya Bundesliga takımı Union Berlin'de 4 mücadelede forma giyen Karius, kalesinde 1 gol görmüştü.

 

BEŞİKTAŞ'TA ELEŞTİRİ ALMIŞTI

2018-2020 sezonları arasında kiralık olarak giydiği Beşiktaş formasıyla 67 karşılaşmada kalesinde 95 gol gören Karius, performansı nedeniyle siyah-beyazlı taraftarlardan sert eleştiriler almıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Newcastle United FC Loris Karius Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.