25 Nisan 2024, Perşembe

Dünya devi marka kararını verdi

Dünya devi marka kararını verdi

Katar için hazırlanan 75 milyon euro değerindeki kasa kasa alkollü içecek ne olacak? Dünya devi marka kararını verdi

 

Ünlü bir içecek firması, Katar'daki Dünya Kupası için hazırladığı ancak turnuvada içkinin yasak olması nedeniyle kullanılamayan kasa kasa alkollü içeceği, kupayı kazanan takıma hediye etmeye karar verdi.

 

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası tüm hızıyla devam ediyor. Dünya devi bir marka tarafından Katar için hazırlanan kasa kasa alkol, ülkede alkolün yasak olması nedeniyle elde kalmıştı. Marka, alkollere ne olacağına karar verdi.

 

ŞAMPİYON TAKIMA HEDİYE EDECEKLER

2021'de dünyanın en çok satan ikinci alkol markası olan şirket, Katar'a gönderdiği 75 milyon euroluk alkolü şampiyon olan takıma vereceğini açıkladı.

 

TWİTTER'DAN DUYURDULAR

Şirketin resmi sosyal medya hesabından da konuya ilişkin açıklama yapıldı. Marka, alkollerin şampiyon takıma verileceğini aktardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Katar Spor Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.