29 Mart 2024, Cuma

Dünya bu düelloyu izleyecek!

Dünya bu düelloyu izleyecek!

Dünya bu düelloyu izleyecek! 'El Chapo'nun veliahtı, en azılı rakibini yok etmek için 500 kişilik ölüm timi kurdu

Meksika'da uyuşturucu kartelleri arasındaki gerginlik, her geçen gün biraz daha artıyor. El Chapo'dan sonra dünyanın en büyük uyuşturucu kartelinin patronu olduğu bilinen Ismael 'El Mayo' Zambada, rakibi Iván 'El Tanque' Casarín Molina'yı öldürmek için 500 kişilik özel bir tim kurdu.

Güney Amerika ülkelerindeki kartel çatışmaları her ne kadar hükümetler tarafından önlenmek istense de artarak devam ediyor. Kartel çatışmalarının en yoğun yaşandığı ülkelerin başında gelen Meksika'da son yaşanan gelişmeler ise adeta tüyler ürpertti.

 

 

DÜNYANIN EN BÜYÜK UYUŞTURUCU KARTELİ

2014 yılında El Chapo'nun polisler tarafından yakalanmasının ardından dünyanın en büyük uyuşturucu karteli konumuna gelen Ismael 'El Mayo' Zambada, rakiplerini silmek için büyük bir hamle başlattı.

500 KİŞİLİK ÖLÜM TİMİ KURDU

Sinaloa Karteli'nin Ismael 'El Mayo', Jalisco Yeni Nesil Kartelinin (CJNG) Meksika'nın Veracruz eyaletindeki operasyonlarını yöneten Iván 'El Tanque' Casarín Molina'yı öldürmek için 500 kişilik bir tim kurdu.

 

MEKTUP GÖNDERDİ

Ayrıca Meksika basının iddiasına göre Ismael El Mayo,Molina'ya bir tehdit mektubu göndererek, kendisine biat etmesini istedi. İki kartel arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Güney Amerika Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.