24 Nisan 2024, Çarşamba

Dükkanın önüne sandalye koyup geçenlere laf atan Suriyeli, "Erkek olan gelsin" diyerek mahalleliyi tehdit etti

Dükkanın önüne sandalye koyup geçenlere laf atan Suriyeli,

İstanbul Bağcılar'da iddialara göre dükkanının önüne koyduğu sandalyeye oturup yoldan geçenlere laf atan bir Suriyeli ile mahalleli arasında gerginlik yaşandı. Suriyeli şahsın, "Erkek olan gelsin buraya" diyerek mahalleliyi tehdit ettiği anlar, kameralara yansıdı.

Bağcılar'da önceki gün meydana gelen olayın görüntüleri ortaya çıktı. İddiaya göre cadde üzerinde bir dükkanın sahibi olan Suriyeli şahıs, yola koyduğu sandalyeye oturarak, mahalleliye laf atmaya başladı.

 

 

GERGİNLİK ÇIKTI

Show TV'nin haberine göre yolda ilerlemek isteyen bir sürücü, sandalye nedeniyle yoldan geçemeyince kornaya bastı. Şahsın yine de kalkmamasına sinirlenen sürücü, aşağı indi. İddiaya göre Suriyeli'nin tartıştığı şoföre, eşinin yanında küfür etmesi nedeniyle ortalık bir anda karıştı.

 

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olayın daha da büyümesi üzerine mahalleye polis ekipleri çağrıldı. Ancak iki taraf arasındaki gerginlik bir türlü yatıştırılamadı. Suriyeli şahsın mahalleliye yönelik sözleri, tartışmanın fitilini daha da ateşledi.

 

"ERKEK OLAN GELSİN BURAYA"

Polis ekiplerinin müdahale ettiği Suriyeli şahıs, bir süre sonra dükkandan yeniden çıkarak sandalyesini yola koydu. Ardından da "Erkek olan buraya gelsin" diye bağırmaya başladı. Bu anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

 

GÖZALTINA ALINDI

Tartışmanın bir türlü son bulmaması üzerine polis ekipleri, Suriyeli şahsı karakola götürdü. Mahalleli ise dağıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dükkanın önüne sandalye koyup geçenlere laf atan Suriyeli "Erkek olan gelsin" diyerek mahalleliyi tehdit etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.