23 Nisan 2024, Salı

Domuz bağıyla bağlanan kadından son dakika haberi geldi! Çığlık sesleri duyuldu...

Domuz bağıyla bağlanan kadından son dakika haberi geldi! Çığlık sesleri duyuldu...

İzmir'in Konak ilçesinden geldi. Sevgilisi tarafından darp edildiği iddia edilen kadın elleri ve ayakları domuz bağıyla bağlanmış şekilde bulundu. Acı içinde kıvranan kadının çığlık seslerini duyan çevre sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Ortaya çıkan manzara ise şok ediciydi.

İzmir'in Konak ilçesinde elleri ve ayakları domuz bağıyla bağlanan kadından son dakika haberi geldi. Sevgilisi tarafından darp edildiği iddia edilen kadın elleri ve ayakları arkadan bağlanmış şekilde bulundu. İddiaya göre evden çığlık seslerinin geldiğini duyan çevredekiler polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldular.

İzmir'in Konak ilçesinde sevgili tarafından darp edildiği iddia edilen bir kadın, elleri ve ayakları arkadan bağlanmış şekilde bulundu.

Olay, Konak ilçesi Namık Kemal Mahallesi 427 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir evden çığlıklar geldiğini duyan mahalle sakinleri, durumu polise haber verdi. Adrese giden ekipler, pencerenin demir korkuluklarını kırarak eve girdi.

Ekipler evde çıplak halde elleri ve ayakları arkadan bağlanmış şekilde D.B.'yi buldu. Vücudunda darp izleri bulunan kadının elleri ve ayakları ekipler tarafından çözülürken, D.B. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili D.B.'nin sevgilisi Fatih K. gözaltına alındı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Domuz bağıyla bağlanan kadından son dakika haberi geldi! Çığlık sesleri duyuldu...

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.