25 Nisan 2024, Perşembe

 Doğu Perinçek'ten Babacan Davutoğlu ve Abdullah Gül'e sert sözler

 Doğu Perinçek'ten Babacan Davutoğlu ve Abdullah Gül'e sert sözler

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin 11. Genel Kurultayı için bir rapor taslağı kaleme aldı. Perinçek raporda Temel Karamollaoğlu, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'ü sert sözlerle eleştirdi.

Perinçek, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve yeni parti kurma heveslileri Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'e sert eleştirilerde bulundu.

 

Doğu Perinçek “CHP + HDP/PKK + Abdullah Gül + Ali Babacan + Davutoğlu + FETÖ + İyi Parti + Saadet Partisi’nin oluşturduğu ABD kampı, ABD’nin hükümet projesi olarak sahnededir” diye tarif ettiği ABD kampına karşı Türkiye İttifakı’nın olduğunu söyledi. Perinçek şunları kaydetti:

 

Siyasetler üretmek sorumluluğuyla karşı karşıyadır

 

“Bu koşullarda siyasal düzlemde Vatan Partisi + Ak Parti + MHP’nin oluşturduğu Türkiye güçleri, özellikle CHP’nin Atatürkçü kesimlerini kazanacak siyasetler üretmek sorumluluğuyla karşı karşıyadır. Sınıfsal düzlemde işçi, kamu emekçisi ve çiftçiden sanayici ve tüccara kadar bütün üretici sınıfları temsil eden Üreticilerin Millî Hükümeti, önümüzdeki fırtınalı dönemde, ABD emperyalizminin etki alanını daraltan, milletin en geniş güçlerini birleştiren siyasetlerle kurulacaktır.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Doğu Perinçek'ten Babacan Davutoğlu ve Abdullah Gül'e sert sözler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.