29 Mart 2024, Cuma

Diri diri gömülen kadın, mezardan çıktı

Diri diri gömülen kadın, mezardan çıktı

Boşandığı kocası tarafından diri diri gömülen kadın, mezardan çıkmayı başardı

 

ABD Washington eyaletinde 53 yaşındaki Chae Kyong An, boşandığı karısını maddi konuları konuşmak için evine çağırdı. İkilinin konuşması bir süre sonra tartışmaya döndü. An, sinirlendiği eski eşinin elini ayağını bantlayıp diri diri mezara gömdü. Talihsiz kadın akıllı saati sayesinde hayatta kalmayı başardı.

Chae Kyong An isimli adam, boşanma paralarını konuşmak için çağırdığı karısını önce garaja sürükleyip daha sonra onu gömmek için ormana götürdü. İsmi açıklanmayan kadın, kocasının mezarı kazdığını duyduğunu dile getirdi. Cani koca bacaklarını ve kollarını bantladığı kadını mezara atıp üzerine ağır bir ağaç yerleştirdi.

 

AKILLI SAATTEN ACİL DURUM ÇAĞRISI YAPTI

Ölümle burun buruna gelen kadın birkaç saat sonra koli bantlarından kurtulup yerlilerden yardım istedi. Daha önce tartışma sırasında akılla saatinden acil durum bildirimi atan kadın polisi çoktan alarma geçirmişti.

OLAYDAN SAATLER SONRA YAKALANDI

Polisin acil durum anonsu sonrası şüphelinin bindiği minibüs tanımlandı. Şüpheli olaydan saatler sonra böylelikle yakayı ele verdi.

 

"KOCAM BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR"

Mahkeme belgelerinde geçen ifadeye göre kadın "Kocam beni öldürmeye çalışıyor" diye bağırdı. Polis "Boynuna, yüzünün alt kısmına ve ayak bileklerine hala koli bandı sarılıydı. Bacaklarında, kollarında ve kafasında geniş morluklar vardı ve kıyafetleri ve saçları kir içindeydi" dedi. An, korkunç saldırının ardından birinci derece cinayete teşebbüs, birinci derece adam kaçırma ve birinci derece saldırı şüphesiyle tutuklandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.