29 Mart 2024, Cuma

Destek veren de var tepki gösteren de!

Destek veren de var tepki gösteren de!

Destek veren de var tepki gösteren de! Genç adamın kendisini aldatan kız arkadaşına yaptıkları sosyal medyayı ikiye böldü

 

Sosyal medyada bir kişinin kendisini aldattığını iddia eden kız arkadaşına yaptıkları gündem oldu. Kameraya yansıyan görüntülerde şahsın genç kızın saçlarını kestiği anlar yer aldı.

 

Dünyanın en popüler internet sitelerinden olan Reddit platformunda paylaşılan bir video sosyal medya ve dış basında viral oldu.

 

SAÇLARINI MAKASLA KESTİ

Gündem olan videoda, bir şahsın kendisini aldatırken yakaladığını iddia ettiği kız arkadaşının saçlarını kestiği anlar yer aldı. Saçlarının kesildiği anlarda ise kadının ağlaması dikkat çekti.

 

HAK VEREN DE VAR TEPKİ GÖSTEREN DE

Öte yandan yayınlanan ve şiddet içerikli olarak kabul edilen video sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki yağmuruna tutuldu. Bazı kullanıcılar genç adamın yaptığına hak verirken bazıları ise yanlış buldu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Aldatmak 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.