19 Nisan 2024, Cuma

Depremin vurduğu Elazığ'da ürküten görüntü! Zemin sıvılaştı

Depremin vurduğu Elazığ'da ürküten görüntü! Zemin sıvılaştı

Elazığ'da 17 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası Yolüstü Köyü'nde metrelerce uzanan fay hattındaki zemin sıvılaşması bir vatandaş tarafından kaydedildi. Görüntülerde, fay hattındaki yarık dikkat çekti.

Elazığ'da 17 Şubat günü saat 18.34'te merkez üssü Yolüstü Köyü olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 km altında meydana gelen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

 

FAY HATTINDAKİ ZEMİN SIVILAŞMASI GÖRÜNTÜLENDİ

Depremin ardından Yolüstü Köyü'nde metrelerce uzunluğunda yarık oluştuğu görüldü. Yapılan ilk incelemede yarığın, fay hattındaki zemin sıvılaşması olduğu tespit edildi.

BÖLGEDE UZMANLAR İNCELEME YAPACAK

Bölge halkı tarafından cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüler, görenleri dehşete düşürdü. Bölgede uzmanlar tarafından detaylı inceleme yapılacağı bildirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Deprem Elazığ Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.