29 Mart 2024, Cuma

Deprem sonrası gündem olan bir bina daha!  

Deprem sonrası gündem olan bir bina daha!  

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle 44 bini aşkın kişi hayatını kaybederken Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşa edilen bir bina kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Yapılan yorumlarda "Kader planına uygun inşa edilen bir bina" yorumları yapıldı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından, sosyal medyada dayanıksız olduğu tahmin edilen binalar paylaşılmaya devam ediyor.

 

KISA SÜREDE GÜNDEM OLDU

Olası bir deprem için gözlerin çevrildiği İstanbul'un en kalabalık ilçelerden biri olan Esenyurt'taki 38 katlı olduğu öne sürülen bir bina sosyal medyada gündem olmuştu. Konuşulan ve korku yaratan bu binalardan bir tanesi de Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki 20 kattan daha büyük olduğu görülen bu ev…

HERKES AYNI YORUMU YAPIYOR

Sık sık toprak kaymalarının yaşandığı Zonguldak'ta, bu kadar yüksek bir binanın böyle bir zemine yapılması sosyal medya kullanıcılarının "Depreme bile gerek yok gibi duruyor", "Kader planına uygun inşa edilen bir bina" şeklindeki yorumlarına neden oldu.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Deprem Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.