25 Nisan 2024, Perşembe

Damadıyla birlikte olan kaynana aileyi dağıttı, genç kız öfke patlaması yaşadı

Damadıyla birlikte olan kaynana aileyi dağıttı, genç kız öfke patlaması yaşadı

'Clein' kullanıcı adlı bir kadının "İngiltere'nin Güzin Ablası" lakaplı Coleen Nolan'a yaptığı itiraf kan dondurdu. Annesinin, nişanlısıyla cinsel ilişkiye girdiğini belirten Clein, hem kendisinin nişanlısından ayrıldığını hem de annesiyle babasının boşandığını söyledi.

Türkiye'de bir döneme damga vuran "Güzin Abla" köşesi, İngiltere'de Coleen Nolan tarafından yazılıyor. Nolan'ın köşesine her gün birbirinden ilginç itiraflar geliyor. Clein adlı bir kadın tarafından yapılan itiraf ise adeta kan dondurdu.

 

"ONLARI İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALADIM"

Clein, o zaman nişanlısı olan kişi ile annesini kendi evlerinde cinsel ilişkiye girerken bastığını söyleyerek büyük şaşkınlık yarattı. Bu olayın ardından uzun süre kendisine gelemediğini belirten Clein, annesine büyük öfke duyduğunu dile getirdi.

 

DURUMU BABASINA ANLATTI

Başına gelen korkunç olaydan tek başına kurtulamayacağının düşünen Clein, durumu babasına anlattığını ve babasının da yaşananlar karşısında büyük bir tepki verdiğini söyledi.

 

BOŞANMA KARARI ALDILAR

Skandal olaydan sonra Clen'in annesi ile babası boşanma kararı aldı. Ayrıca Clein de evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısından ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Damadıyla birlikte olan kaynana aileyi dağıttı genç kız öfke patlaması yaşadı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.