19 Nisan 2024, Cuma

Çocukların korkutan bahşiş ısrarı

Çocukların korkutan bahşiş ısrarı

Bursa'da hafta sonu düzenlenen sünnet ve düğün otomobillerini gözlerine kestiren çocukların, bahşiş almak için verdikleri çaba yürekleri ağızlara getirdi. Otomobillerden bahşiş alamayan bazı çocukların ise sileceklere tutunarak ilerlemeye çalışması dikkat çekti.

Hafta sonu tatiliyle birlikte sünnet ve düğün merasimlerini fırsat bilen çocuklar, eski gelenekleri yanlış yaşatmaya çalışıyor. Düğün ve sünnet arabalarının önünü keserek bahşiş almaya çalışan çocuklar, canlarını ise hiçe sayıyor.

 

Gelin arabasından bahşiş almak için birbirleriyle yarışan çocuklar hem kendilerini tehlikeye atıyor, hem de sürücülere zor anlar yaşatıyor. Canlarını hiçe sayarak araçların önüne atlayan, bahşiş alamamaları halinde kaputa ve sileceklere asılarak gitmeye çalışan çocuklar, herkesin yüreğini ağzına getirdi.

 

Abdullah Uğur

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çocukların korkutan bahşiş ısrarı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.