20 Nisan 2024, Cumartesi

Çin'e gidecek 42 vagon ve 42 konteynerlik ihracat treni Kocaeli'ye uğradı

Çin'e gidecek 42 vagon ve 42 konteynerlik ihracat treni Kocaeli'ye uğradı

Çin'e ulaşmak için 12 günlük yolculuğuna İstanbul'dan başlayan ihracat treni Kocaeli’ye ulaştı.

Çin'e gitmek için İstanbul'dan yola çıkan ihracat tırı, bakım ve evrak işlemleri sebebi ile Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Lojistik Merkezi'nde mola verdi.

42 vagon ve 42 konteynerden oluşan yük trenin arızalanan bir vagonu burada değiştirildi. Evrak işlemlerinin tamamlanmasının ardından tren tekrar yola çıktı. Yaklaşık 12 gün sürecek olan yolculuktan sonra trenin Çin'e ulaşması bekleniyor.

Tren ile ilgili bilgi veren makinist İsmail Ertan, “Yaklaşık 10 yıldır bu görevi yapmaktayım. Bu Çin trenimizi sabah Halkalı'dan saat 04.50'de çıkarttık. Marmaray'dan geçirerek Anadolu Yakasına ulaştırdık. Sabah saat 08.30 sularında Köseköy'e gelmiş olduk. Bir kaç evrak işleri vardı, onlar halledildi. Şu an ise yola çıkıyoruz” dedi.

Sakarya'da havadan görüntülendi

 

Çin'e gitmek için 12 günlük yolculuğuna İstanbul'dan başlayan ihracat treni Sakarya'ya ulaşırken 42 vagonlu trenin gelişi ve gidişi havadan görüntülendi.

Çin'e gitmek için İstanbul'dan yola çıkan ihracat treni, bakım ve evrak işlemleri sebebi ile Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bulunan Köseköy Lojistik Merkezi'nde mola verdi.

42 vagon ve 42 konteynerden oluşan yük trenin arızalanan bir vagonu burada değiştirildikten sonra Sakarya'ya doğru yola çıktı. Sakarya Arifiye Gar'ına gelen tren kısa bir süre durakladıktan sonra yoluna devam etti. Yaklaşık 12 gün sürecek olan yolculuktan sonra Çin'e ulaşması beklenen tren havadan da görüntülendi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çin'e gidecek 42 vagon ve 42 konteynerlik ihracat treni Kocaeli'ye uğradı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.