28 Mart 2024, Perşembe

Cinayetin ardından bambaşka bir hikaye çıktı

Cinayetin ardından bambaşka bir hikaye çıktı

50 yıllık kocasını hastane odasında öldürdü, cinayetin ardından bambaşka bir hikaye çıktı

 

ABD'de, 76 yaşındaki Ellen Gilland ağır hasta olan 50 yıllık kocası Jerry Gilland'i hastane odasında tabanca ile öldürdü. Polis ekipleri, Gilland'ı elindeki tabanca ile kocasının yatağının başında otururken buldu. Çiftin beraber intihar planı yaptığı; ancak kadının kendisini öldürmeye cesaret edemediği ortaya çıktı.

 

Silah sesinin ardından odaya giren polisin tabancasını bırakıp teslim olmasını istediği Ellen Gilland, polisin bu isteğine karşılık vermeyince polisler şok tabancası ve lazerler kullanarak kadının teslim olmasını sağladı. Gilland, elleri kelepçelenerek tekerlekli sandalye ile hastaneden çıkarıldı.

 

ÖNCE KOCASINI, SONRA KENDİNİ ÖLDÜRECEKTİ

The Sun'ın haberine göre; polis amiri Jakari Young olaya ilişkin şunları söyledi: "Çift, Jerry Gilland'in ağır hasta olduğunu ve yaşam şansı olmadığını bildikleri için her şeyi haftalar önce plandı. Plana göre kadın önce kocasını öldürecek, daha sonra da intihar edecekti fakat başarısız oldu.

SİLAHI DOĞRULTUP ODADAN ÇIKMALARINI İSTEMİŞ

Polis ayrıca, odaya girdiklerinde kanlar içinde yatan kocasının yanında bulunan kadının tabancayı kendilerine doğrultup odadan çıkmalarını istediğini söyledi. Tutuklu yargılanan Ellen Gilland'ın cezasında hiçbir indirim uygulanmayacak

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.