19 Nisan 2024, Cuma

Ceza aldıktan sonra daha fena şeyler yaptı

Ceza aldıktan sonra daha fena şeyler yaptı

Zoom üzerinden yapılan davaya yarı çıplak bir şekilde katıldığı için meslekten uzaklaştırılan Kolombiyalı kadın hakim Vivian Polania, kendisini eleştiren kişilere açık fotoğraf paylaşarak cevap verdi.

Yatakta iç çamaşırı ile poz veren kadın hakim Vivian, fotoğrafı Instagram hesabından "Beni özlediler mi" başlığı ile paylaştı.

TEPKİ OLARAK PAYLAŞTI

Kısa sürede fotoğrafı beğeni yağmuruna tutan hayranları, Vivian'ın kendisini görevden uzaklaştıran yetkililer ve davaya yarı çıplak katıldığı için kendisini eleştiren kişilere cevap için paylaşım yaptığını iddia etti.

Duruşmaya zoom üzerinden yarı çıplak katılan hakim ceza aldıktan sonra daha fena şeyler yaptı

 

3 AY UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALDI

Bunun yanı sıra hayranları da kendisine "Çok güzelsin, mükemmelsin" gibi yorumlar yaptı. 34 yaşındaki Vivian, duruşmaya yarı çıplak katıldığı için üç ay uzaklaştırma cezası aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kolombiya Hakim Cinsellik Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.