29 Mart 2024, Cuma

Çatılar uçtu, eşyalar ortalıkta kaldı

Çatılar uçtu, eşyalar ortalıkta kaldı

Esenler’de dün akşam saatlerinde etkili olan fırtına çatıları uçurdu. Çatıdan kopan parçalar başka binanın üzerine uçtu. Çatısı uçan binalar ve ortalıkta kalan eşyalar havadan görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarılar sonrasında akşam saatlerinde İstanbul'da birçok ilçede binaların çatıları uçtu. Esenler Oruç Reis Mahallesi 626 Sokak'ta da bir binanın çatısı uçtu. Çatının bazı parçaları karşı binanın üzerine uçtu. Bazıları ise sokakta araçların üstüne düştü. Olayda kimse yaralanmazken, evlerde ve araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Polis sokağı kapatırken, çatıyı kaldırma çalışmaları sürüyor. Çatısı uçan binada ise onarım çalışması başlatıldı. Rüzgardan etkilenen binalar havadan drone ile görüntülendi. Görüntülerde, çatısı uçan apartmanın üst katında bulanan eşyaların adeta ortalığa dağıldığı ve fırtınanın geride bıraktığı hasar görüldü.

 

Medeni Topaloğlu - Halil Enes Sucu

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çatılar uçtu eşyalar ortalıkta kaldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.