29 Mart 2024, Cuma

Canlı yayında hakaretler havada uçuştu!

Canlı yayında hakaretler havada uçuştu!

Canlı yayında hakaretler havada uçuştu! Mehmet Metiner hem Sinan Oğan'a hem moderatöre tepki gösterip stüdyoyu terk etti

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, dün akşam bir canlı yayına katıldı. Programda sığınmacı meselesini konuşan ikili arasında bir ara tansiyon yükseldi. Oğan'ın "Bir sus Allah aşkına" demesi üzerine Metiner, hakaretlere müdahale etmeyen moderatöre de tepki gösterip stüdyoyu terk etti.

Dün akşam bir canlı yayına katılan eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan ile sığınmacı sorunu hakkında fikirlerini paylaştı. Ortak bir noktada buluşamayan iki ismin konuşması bir süre sonra hararetli bir tartışmaya döndü.

 

"BİR SUS ALLAH AŞKINA"

İkili canlı yayında birbirini saygısızlıkla suçlarken Oğan'ın, "Stüdyodaki konuğunuz cakcak edebiyatı yapıyor. Ya Türkiye Türkçesi'nden bir haber ya da işine gelmiyor..." demesi tansiyonu daha da yükseltti. Metiner bu sözlere, "İşte saygısızlık bu... Sizin bu yaptığınız saygısızlık. Ben Türk dili mezunuyum, size öğretebilecek kadar da Türkçeyi bilen biriyim." şeklinde karşılık verdi. Oğan ise Metiner'e "Ya bir sus Allah aşkına..." dedi.

 

 

YAYINI TERK ETTİ

"Ben bu saygısız insanla aynı ortamda olmak istemiyorum" diyen Metiner, moderatöre de kendisine yapılan saygısızlığa müdahale etmediği için tepki gösterip stüdyoyu terk etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Canlı yayında hakaretler havada uçuştu! Mehmet Metiner hem Sinan Oğan'a hem moderatöre tepki gösterip stüdyoyu terk etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.