28 Mart 2024, Perşembe

 Çankırı'da deprem meydana geldi! Ankara'da da hissedildi

 Çankırı'da deprem meydana geldi! Ankara'da da hissedildi

Çankırı'da son dakika korkutan depremler meydana geldi! Saat 09.00'da 4.7 büyüklüğündeki depremin Ankara'da da hissedildiği belirtildi. Merkez üssü Çerkeş olan depremin ardından aynı bölgede 3 dakika sonra bir deprem daha meydana geldi. 4.7 ve 4.8 büyüklüğündeki depremler büyük paniğe neden oldu.

Çankırı'da 4,7 ve 4,8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çerkes ilçesinde, saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde, 09.03'te ise 4,8 büyüklüğünde yer sarsıntıları kaydedildi.

İlk depremin 13,66 kilometre, ikinci depremin ise 4,13 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Depremler Ankara ve diğer çevre illerde de hissedildi.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA:

Büyüklük olarak çok ciddi bir deprem değil. Biz arkadaşlarımızla dikkatle izliyoruz.

İlk bilgilere göre bir olumsuzluk bulunmadığına işaret eden Aktaş, "Vatandaşların tedirgin olmamaları gerekir. Şu ana kadar bize ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor." dedi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da geçmişte ilçede büyük bir deprem olduğunu belirterek, vatandaşların ilk anda tedirginlik yaşadığını ancak herhangi bir sorun bulunmadığını kaydetti.

AFAD'DAN AÇIKLAMA GELDİ

AFAD'dan yapılan açıklamada 'Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Gelişmeleri takip ediyoruz' denildi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Çankırı'da deprem meydana geldi! Ankara'da da hissedildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.