28 Mart 2024, Perşembe

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı

Antalya'da Ercan Özege adlı şahıs budamak için çıktığı palmiye ağacında bir anda fenalaştı. Durumu fark eden vatandaşlar Özege'ye yardım etmek istese de başarı olamadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Özege'nin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi meydana gelen olayda edinilen bilgilere Cengiz Gökçe Parkı yanında bulunan bir evin bahçesindeki palmiye ağacını budamak için çıkan Ercan Özege ağacın tepesinde bir anda rahatsızlandı.

 

VATANDAŞLAR MÜDAHALE EDEMEYİNCE İTFAİYE GELDİ

Durumu fark eden vatandaşlar yardım etmek istedi ancak özel tesisat ile ağaç tepesinde bulunan Özege'ye ulaşamadı. İhbar üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri ile jandarma sevk edildi.

 

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti, cesedi asılı kaldı.

HAYATINI KAYBETTİĞİ ANLAŞILDI

Sağlık ekipleri itfaiye merdiveni ile ulaştığı Özege'nin hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından Özege'nin ağaçtan indirilen cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

KALP KRİZİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Olayda hayatını kaybeden Ercan Özege'nin emekli olduğu, günlük yevmiye alarak otel ve villalarda ağaç budama işleri yaptığı öğrenildi. Özege'nin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Budamak için çıktığı palmiye ağacında hayatını kaybetti cesedi asılı kaldı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.