28 Mart 2024, Perşembe

Bu nasıl puan durumu!

Bu nasıl puan durumu!

Bu nasıl puan durumu! Avrupa Ligi'nde F Grubu'nu görenler gözlerine inanamadı

 

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda tamamlanan karşılaşmalar ardından tüm takımlar aynı puanda sıralandı. 6 maç sonunda 8 puan alan takımlar arasından Feyenoord ve Midtjylland averajla bir üst tura yükseldi.

 

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda oluşan ilginç puan durumu futbolseverleri oldukça şaşırttı. Oynanan iki maçla tamamlanan grupta tüm takımlar aynı puanı topladı.

 

FEYENOORD, LAZIO'YU DEVİRDİ

Feyenoord, milli futbolcu Orkun Kökçü'nün 90 dakika sahada kaldığı mücadelede Lazio'yu 64. dakikada Santiago Tomas Gimenez'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Hollanda ekibi puanını 8'e yükseltirken, Lazio ise 8 puanda kaldı.

 

MIDTJYLLAND, GRAZ'A ACIMADI

Grubun bir diğer karşılaşmasında ise Midtjylland, sahasında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Midtjylland puanını 8'e yükseltirken, Strum Graz 8 puanda kaldı.

 

GRUPTA HERKES 8 PUAN TOPLADI

F Grubu'nda tüm maçların tamamlanmasının ardından takımların hepsi 8 puan topladı. Gruptan çıkan takımlar ise averajla Feyenoord ve Midtjylland oldu. Lazio, Konferans Ligi'ne giderken Sturm Graz, Avrupa'ya veda etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Midtjylland Feyenoord Lazio Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.