19 Nisan 2024, Cuma

Bu bombayı kimse beklemiyordu!

Bu bombayı kimse beklemiyordu!

Teknik direktör arayışındaki Beşiktaş'ın gündemine bir anda İbrahim Üzülmez geldi. Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'in Beşiktaş kulübesinin önünden, "Yükleniyor" ifadesiyle yaptığı paylaşım gündemi salladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları arasına son olarak İbrahim Üzülmez eklendi. Son haftalarda alınan sonuçlar ve kadro tercihleri sebebiyle Önder Karaveli'nin az olan kredisi tükenme noktasına geldi. Karaveli'nin yerine yabancı hocalar konuşulurken İbrahim Üzülmez ismi herkesi şaşırttı.

RESMEN GÖZ KIRPTI

İbranim Üzülmez'in yardımcısı Ümit Şahin'in paylaşımı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş kulübesinin önündeki fotoğrafını, "Loading" (Yükleniyor) ifadesiyle paylaşan Şahin, göreve resmen göz kırptı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bu bombayı kimse beklemiyordu! Beşiktaş'ın yeni hocası İbrahim Üzülmez olmak üzere

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.