29 Mart 2024, Cuma

Brezilya'nın hocasına tepkiler çığ gibi

Brezilya'nın hocasına tepkiler çığ gibi

2022 Dünya Kupası son 16 turunda Güney Kore'yi 4-1 yenerek çeyrek finale adını yazdıran Brezilya Milli Takımı'nda futbolcuların attıkları gollerden sonra yaptıkları güvercin dansı olay oldu. Richarlison'un 3. golden sonra danslı sevinç gösterisine teknik direktör Tite'nin de katılması tepki çekti. Futbol kamuoyu bu hareketi, Güney Kore'ye saygısızlık olarak değerlendirdi.


 

Brezilya ile Güney Kore, 2022 Dünya Kupası son 16 turunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Sambacılar 4-1 kazanırken, futbolcuların gollerden sonra yaptığı güvercin dansı gündeme oturdu.

 

BREZİLYA GÜLE OYNAYA TURLADI

Karşılaşmada Brezilya'ya galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Vinicus Junior, 13. dakikada penaltıdan Neymar, 29. dakikada Richarlison ve 36. dakikada Paqueta kaydetti. Güney Kore'nin tek golü ise 76. dakikada Seung-Ho'dan geldi. Mücadeleyi 4-1 kazanan Brezilya, adını çeyrek finale yazdırdı.

TITE'NİN DANSA KATILMASI TEPKİ ÇEKTİ

Mücadelede Brezilya'yı 3-0 öne geçiren Richarlison gol sevincinde teknik direktör Tite'nin yanına giderek, hocasıyla birlikte güvercin dansı yaptı. Bu hareket futbol kamuoyunda büyük tepki çekti. Birçok insan Tite'nin de bu dansa katılmasını Güney Kore'ye saygısızlık olarak yorumladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Brezilya Spor Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.