25 Nisan 2024, Perşembe

Bir skandala daha hazırlanıyor

Bir skandala daha hazırlanıyor

Eski öğrencisiyle ilişkiye girdikten sonra hamile kalmıştı! Bir skandala daha hazırlanıyor

Öğrencisiyle ilişki yaşayıp hamile kalan eski öğretmen Amy Kupps bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Her hareketiyle skandala imza atan Kupps, bu kez de doğumunu canlı yayınlayacağını söyledi.

Amerika Carolina'da yaşayan 33 yaşındaki eski öğretmen ve OnlyFans modeli Amy Kupps, geçimini müstehcen pozlarını satarak sağlıyor.

Şimdilerde bebek bekleyen Amy Kupps, bir gece kulübünde tanıştığı kişiyle tek gecelik bir ilişki yaşadığını ve hamile kaldığını söyledi. Çocuğunun babasının kimliğini gizli tutan Kupps, bu kişinin eski öğrencisi olduğunu öğrendiğinde ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

 

Bebeğini bekar bir anne olarak büyüteceğini söyleyen fenomen, doğum eğitimi verebilmek adına o anları kayıt altına alacağını anlattı.

 

 

Sosyal medyadan doğumunu videoya almak istediğini açıklayan Kupps, "Bu deneyimimi hayranlarımla paylaşabilmek için yapıyorum. Video için doktorumdan yardım alacağım. Bebek doğana kadar cinsiyetini bilmek istemediğim için bu bana sürpriz olacak ama bir kızım olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amy Kupps Amerika Carolina CİNSEL İLİŞKİ HABERLER DÜNYA

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.