19 Nisan 2024, Cuma

'Biontech aşısı için artık aile hekimlerimiz de devrede'

'Biontech aşısı için artık aile hekimlerimiz de devrede'

Sağlık Bakanı Koca:"Aşıya erişimde yeni kolaylıklar var. Biontech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte Aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin."

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü'nden Biontech aşısı açıklaması

 

 Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, korona virüs (Covit-19) mücadele kapsamında Biontech aşısının sadece Devlet Hastanelerinde değil diğer hastanelerde de vurulacağı belirtildi.

 

Konuyla ilgili yazılı açıklamada, kentte korona virüse karşı başlatılan mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiği kaydedildi. Açıklamada, “Bilindiği üzere Covid-19 için halihazırda yapılmaya devam eden Sinovac aşısına Biontech aşısı da eklenmiş, isteyen vatandaşlara seçme hakkı sunularak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve bazı ilçelerde yapılmaya başlanmıştı. Bugün yani 8 Haziran itibari ile bütün ilçe devlet ve entegre hastanelerimizde, üniversite hastanesi, özel hastaneler, 4 hekim ve üzeri aile sağlığı birimi bulunan aile sağlığı merkezlerinde de Biontech aşısı uygulanmaya başladı. Biontech aşısı da yine MHRS, 182, e-Nabız sistemleri üzerinden randevu alınarak yaptırılabilecek” ifadelerine yer verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Sağlık Bakanı Koca: 'Biontech aşısı için artık aile hekimlerimiz de devrede'

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.