29 Mart 2024, Cuma

Bilim insanları kadınları cinsel ilişkiye teşvik etmenin yöntemini duyurdu

Bilim insanları kadınları cinsel ilişkiye teşvik etmenin yöntemini duyurdu

Toronto'daki York Üniversitesi'ndeki bilim insanları, erkeklerin kadınları yeniden cinsel ilişkiye çekmek için yeni bir kente gezmeye götürmesi ve hayatlarına renk katması tavsiyesinde bulundu. Ancak sosyal medyada bazı kişiler, bu tespitin bilimsel olmadığını savundu.

Kanada'nın en büyük şehri ve ticaret merkezi Toronto'da bulunan York Üniversitesi'ndeki bilim insanları tarafından gerçekleştirilen bir araştırma büyük yankı uyandırdı. Bilim insanları, erkekler ve kadınlar arasında düzensiz ilişkilerin nasıl yeniden canlanacağını araştırdı.

 

"YENİ YERLER KEŞFETMEYE GÖTÜRÜN"

Haberler.com'dan Barış Yahya Çinçin'in haberine göre araştırma sonucunda bilim insanları tarafından yapılan tespitte, erkeklerin kadınları cinsel ilişkiye teşvik etmek için farklı kentlere seyahate götürmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca müze ve hayvanat bahçesi gibi ziyaretlerin de artırılması tavsiyesinde bulunuldu.

 

"BU YOLLA KENDİLERİNİ YENİLEMİŞ OLURLAR"

Araştırmacılar, kadınların erkekler tarafından izlenecek bu yolla birlikte kendilerini yeniden bir yıldız gibi hissedeceğini ve yenilecekleri için cinsel ilişkiyi daha fazla isteyeceklerini iddia etti.

 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Fakat York Üniversitesi'ndeki araştırmacıların bu tespitleri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Başta ABD'li ve Kanadalı kullanıcılar olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerindeki kullanıcılar, tavsiyelerin asla bilimsel olmadığını ifade ederek araştırmacılara tepki gösterdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bilim İnsanı Cinsellik Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.