25 Nisan 2024, Perşembe

Biden son gafında sınır tanımadı!

Biden son gafında sınır tanımadı!

Biden son gafında sınır tanımadı! Kendisi doğmadan vefat eden bilim insanıyla konuştuğunu söyledi

 

ABD Başkanı Biden ilginç açıklamalarına devam ediyor. Sık sık yaptığı gaflarla gündeme gelen Biden, son açıklamasında sınır tanımadı. ABD lideri, insülini icat eden ve kendisi doğmadan 1 yıl önce hayatını kaybeden Dr. Frederick Banting ile konuştuğunu söyledi.

 

ABD Başkanı Joe Biden, Florida'da Hallandale Beach'te Enflasyon Azaltma Yasası'na ilişkin düzenlenen etkinlikte yaptığı gaflara bir yenisini daha ekledi.

 

"ONUNLA KONUŞTUM"

Biden konuşmasında sağlık çalışmalarından bahsederek, "Kaçınız diyabet hastası ve insüline ihtiyaç duyuyor? Diyabet için insülin ilacını üretmenin maliyeti ne kadar biliyor musunuz? Bu ilaç, patentinin herkese açık olmasını isteyen bir adam tarafından üretildi. Onunla konuştum. Tamam mı?" ifadelerini kullandı.

 

BİDEN'IN DOĞUMUNDAN ÖNCE VEFAT ETTİ

İnsülinin mucidi Dr. Frederick Banting ve Profesör John James Richard Macleod, 1921 yılında insülini icat ettikten sonra 1923'te Nobel Ödülü'ne layık görülmüştü. Macleod 1935'te, Banting ise 1941'de hayatını kaybetti. Resmi kayıtlara göre Joe Biden 20 Kasım 1942'de doğdu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Joe Biden Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.