20 Nisan 2024, Cumartesi

Beyoğlu'nda dehşet! Gece kulübüne alınmayan kadın, güvenlik görevlisinin parmağını kopardı

Beyoğlu'nda dehşet! Gece kulübüne alınmayan kadın, güvenlik görevlisinin parmağını kopardı

Beyoğlu’nda aşırı alkollü olduğu için gece kulübüne alınmayan kadın, güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak kopardı. Kulübe zorla girmeye çalışan kadın ve arkadaşları, görevlilerce sürüklenerek dışarı çıkartıldı. Parmağının koptuğunu farkeden adam hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, önceki gün saat 03.15 sıralarında Beyoğlu Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu 3 kadın, cadde üzerindeki gece kulübüne girmek istedi.

 

Ancak kulübün kapısındaki güvenlik görevlileri kadınları aşırı alkollü oldukları nedeniyle içeriye almak istemedi.

Görevlinin parmağını kopardı

 

Bunun üzerine kadınlar ile güvenlik görevlileriyle başlayan tartışmada görevliler, tekme ve yumrukla kendilerine saldıran kadınları tutup dışarıya attı.

 

Bu sırada kadınlardan biri, güvenlik görevlisinin yüzük parmağını ısırarak kopardı. Kadınları uzaklaştırmak ile uğraşan görevli, parmağının koptuğunu fark etti.

Güvenlik görevlileri kadınları saçlarından tutarak dışarıya attı.

 

Kopan parmağı bulan görevliler ardından arkadaşlarını Taksim İlk Yardım Hastanesine götürdü.

 

Kadın tutuklandı

 

Olay yerine gelen polis ekipleri ise 3 kadını gözaltına aldı.

 

Polis merkezindeki sorgusunun ardından güvenlik görevlisinin parmağını koparan Kazakistanlı kadın çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Öte yandan, güvenlik görevlisinin yüzük parmağı, ayağından parça alınarak yerine dikildi. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

 

Doğan Can Cesur

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Beyoğlu'nda dehşet! Gece kulübüne alınmayan kadın güvenlik görevlisinin parmağını kopardı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.