26 Nisan 2024, Cuma

Beştepe'de kiminle görüştünüz?

Beştepe'de kiminle görüştünüz?

Eski danışmanından Meral Akşener hakkında bomba sözler: Beştepe'de kiminle görüştünüz?

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve Akşener'in eski danışmanı Vedat Yenerer, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir iddiada bulundu. Yenerer, "Sayın Akşener'e soruyorum. Yaklaşık 4 ay önce, samimi fotoğraflarınız da olan kişiyle Saray'da şok bir karşılaşma oldu mu?" dedi. Yenerer, Akşener'den bu görüşmeyi açıklamasını istedi.

 

İyi Parti'nin kurucuları arasında yer alan ancak geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Vedat Yenerer'den İYİ Parti Genel Başkanı hakkında çarpıcı bir iddia geldi.

 

SARAY'A GİDİP GİTMEDİĞİNİ SORDU

Yenerer, Akşener'e "saray"a gidip gitmediğini ve orada eski İyi Partili birisiyle karşılaşıp karşılaşmadığını sordu: "Gazeteci olarak Sayın Akşener'e soruyorum. Yaklaşık 4 ay önce, samimi fotoğraflarınız da olan kişiyle (benim de iyi tanıdığım olan eski İyi partili kişiyle) "KAÇAK SARAY" dediğiniz yerde, kapalı kapılar ardında, ŞOK bir karşılaşma oldu mu? Cevap bekliyorum.."

 

YENERER'E ÇOK SAYIDA YORUM GELDİ

Takipçileri ise ismi kapalı tuttuğu gerekçesiyle Vedat Yenerer'e tepki gösterdi. Çok sayıda kişi, Yenerer'in Akşener'in görüştüğü kişinin ismini açıklaması gerektiği yorumlarında bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Meral Akşener İYİ Parti Aksaray Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.