18 Nisan 2024, Perşembe

Beni 'amele' olarak görüyorlardı

Beni 'amele' olarak görüyorlardı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde annesi Bedriye, ağabeyleri Mehmet ve Remzi ile yengesi Fatma Ergüner'i tabancayla vurarak öldüren polis memuru Adem Ergüner emniyetteki ifadesinde, "Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni 'amele' olarak görüyor" dedi.


 

Dün saat 15.00 sıralarında İznik Gölü yakınındaki Çamlıkalan mevkisinde meydana gelen olayda Bingöl'ün Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde Asayiş Şubesi'nde görevli 6 yıllık polis memuru Adem Ergüner, izin alıp, eşi ve çocuğuyla birlikte, eski görev yeri Eskişehir'e gitti. Burada ailesini AVM'de bırakan Ergüder, Bursa'nın Orhangazi ilçesine geldi.

BULUŞMA NOKTASINA ÇAĞIRIP KURŞUN YAĞDIRDI

Ergüner, aralarında husumet bulunan ağabeyi Mehmet Ergüener'e telefon açıp, konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile birlikte buluşma noktasına gitti.

 

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Ailem beni 'amele' olarak görüyor

 

Adem Ergüner, burada yanındaki tabancasını çekip aile bireylerine kurşun yağdırdı. Anne Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner olay yerinde, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ailesini beklemek için olay yerine önceden gelen Adem Ergüner'in çevrede gezindiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Ailesini katleden polis memurunun ifadesi ortaya çıktı: Ailem beni 'amele' olarak görüyor

 

"AİLEM BENİ 'AMALE' OLARAK GÖRÜYOR"

Olay sonrası Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip teslim olan Adem Ergüner'in sorgusu devam ediyor. Ergüner'in verdiği ilk ifadede, "Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni 'amele' olarak görüyor. Müteahhitlik yapan ağabeyim Mehmet Ergüner'den ev almak istedim. Geçen yıl arabamı satarak ona toplam 175 bin TL verdim. Ama o evimi yapmadı. Kendisinden paramı, bugünkü değerinden geri istedim. O da bana 275 bin TL teklif etti. Kabul etmedim. Çünkü, o gün sattığım arabamın şu andaki değeri 600 bin TL. Hakkımı yediğini anladım. Ben de elimi kana buladım" dedi.

 

Adem Ergüner'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Emniyet Müdürlüğü Orhangazi Bursa 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.