18 Nisan 2024, Perşembe

Belediye başkanı Fransız ürünlerini boykot etti

Belediye başkanı Fransız ürünlerini boykot etti

Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesi belediye başkanı Osman Okumuş; Fransa menşeli yiyecek ve içecek ürünlerinin alış ve satışlarını durdurma kararı aldıklarını açıkladı.


Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı açıklamalarına tepki gösterdi.

 

Belediye Başkanı Osman Okumuş yazılı açıklamada, Macron'un İslam karşıtı açıklamaları nedeniyle ilçe halkı başta olmak üzere tüm İslam Alemini Fransa menşeili ürünleri boykot etmeye çağırdı.

 

Fransa'da İslam'ın ve Müslümanların açıkça hedef gösterilmesinin kabul edilemeyeceğini belirterek, "Türkoğlu Belediyesi olarak bütün sosyal tesislerimizde Fransa menşeili yiyecek ve içecek ürünlerinin alış ve satışlarını durdurma kararı aldık. Yaşanan bu süreçte halkımızın bizleri sonuna kadar destekleyeceğinden eminiz." İfadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Belediye başkanı Fransız ürünlerini boykot etti Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.