28 Mart 2024, Perşembe

Bebek kocasından çıkmayınca...

Bebek kocasından çıkmayınca...

Doğurduğu bebek kocasından çıkmayan kadının yaptığı savunma kafaları karıştırdı

 

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın, şüphelendiği durum üzerine kızına DNA testi yaptırdı. Küçük kızın kocasından olmaması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşayan kadın, "Kesinlikle eşimi aldatmadım" diyerek sosyal medyadan yardım istedi.

 

ABD'de yaşayan bir kadın, çocuklarından birinde fark ettiği garip detay nedeniyle DNA testi yaptırmaya karar verdi. Kocasından ve kızından örnek alan kadın, hemen doktora gidip test yaptırdı.

 

SONUÇLAR ÇIKTIĞINDA KALAKALDI

DNA sonuçları çıktığında ise kadın büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü çocuğunun öz annesi kendisiydi ancak çocuğunun babası başka biriydi. Bu sonuç ortalığın daha da karışmasına neden oldu.

 

"KOCAMI ALDATMADIM" DİYEREK YARDIM İSTEDİ

Kocasını kesinlikle aldatmadığını belirten kadın, sosyal medya kullanıcılarından yardım istedi. Genç kadın, durumdan kocasının haberdar olmadığını da sözlerine ekledi. Sosyal medya kullanıcıları ise DNA testlerinin bazı durumlarda yanlış sonuç verdiğini dile getirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.